Despre Noi

S – Soluţii
A – Anticipare
N – Nevoie
C – Consultanţă
O – Oportunităţi

Este posibil să ne cunoaştem sau să ne fi văzut la târguri şi expoziţii de specialitate, este posibil să fi consultat pagina noastră de internet sau să fi auzit de noi de la partenerii noştri.

Nu ne-am cunoscut încă? Atunci avem onoarea să facem cunoştinţă cu Dumneavoastră!

Suntem cei care alcătuim cu succes echipa Sanco Grup. Dorinţa de a deveni alegerea perfectă pentru Dumneavoastră reprezintă atât temelia dezvoltării serviciilor oferite, cât şi baza formării echipei, care face posibilă obţinerea performanţei şi a calităţii.

Sanco Grup srl vă pune la dispoziţie servicii şi consultanţă de specialitate privind furnizarea de sisteme de etichetare profesionistă Dymo şi Brother, sisteme de prindere şi fixare Rapid şi Alsafix, ancore chimice Alsafix, scule şi echipamente de lucru Lenox şi Irwin.

De-a lungul existenţei noastre pe piaţa din România, am crescut, am acumulat cunoştinţe, ne-am respectat partenerii şi angajamentele şi am diversificat gama de produse şi servicii oferite.

Cele mai bune aparate de etichetat vă pot ajuta să vă semnaţi fiecare lucrare!

Cel mai bun randament pentru aplicaţii profesionale în:
• telecomunicaţii, electrotehnică, automatizări, cablu TV şi transfer date, majoritatea operaţiunilor de etichetare chiar şi pe suprafeţe dificile;
• în industrii precum HORECA, farmaceutică (laboratoare);
• şcoli, grădiniţe, creşe;
• etichetarea corespondenţei, a suporturilor media de stocare, a gestionării vizitatorilor (etichetarea ecusoanelor), organizarea dosarelor, arhivelor, bibliotecilor, spaţiilor de depozitare, biroului, atelierului, magazinului;
• organizarea gospodariei (atelier, bucătărie, ambarcaţiuni, pentru lucruşoarele copiilor, jucării, articole şcolare).

Vă punem la dispoziţie mai mult decât simple aparate! Beneficiaţi de sisteme avansate de etichetare, care vă oferă confort sporit şi o multitudine de caracteristici tehnice.

Partenerii noştri ne numesc „Specialişti în etichetare, prindere şi fixare!”
Pentru a spori încrederea partenerilor noştri în serviciile pe care le prestăm şi în produsele pe care le distribuim, în anul 2007 am decis să modernizam conceptul de management prin implementarea, certificarea şi menţinerea unui Sistem de Management al Calităţii în conformitate cu referenţialul SR EN ISO 9001:2001.

Misiune: furnizarea de produse remarcabile, cunoştinţe despre piaţă şi servicii cu valoare adăugată la cel mai înalt standard de calitate, anticiparea şi satisfacerea nevoilor în scopul creşterii productivităţii partenerilor şi în scopul devenirii canalului preferat în materie de produse şi soluţii industriale. Astfel putem afirma că filozofia organizaţiei este construită pornind de la şi în jurul devizei „Focus pe nevoile Dumneavoastră”, încercându-se în fiecare moment, zi de zi, transformarea acestei devize în realitate.

Misiunea Sanco, Performanţa Dvs!

Ce înseamnă Pasiunea Sanco pentru performanţa Dvs?
Pasiunea pentru performanţă conduce la investiţii continue în echipa noastră, ceea ce ne permite să oferim ample soluţii tehnice de etichetare, prindere şi fixare, precum şi de dezvoltare a acestora pentru a integra tehnologia pusă la dispoziţie prin cele mai avansate echipamente ale momentului. Puteţi experimenta rezultatele produselor noastre, mai performante decât sistemele convenţionale, pentru a vă aduce mai multă valoare activităţii dumneavoastră.

Dacă există o modalitate de a spori performanţa în ceea ce priveşte etichetarea, prinderea şi fixarea, noi o vom găsi. Vom începe cu nevoile dvs. Cunoştinţele noastre aprofundate a ceea ce înseamnă etichetarea, prinderea şi fixarea, ne permit să oferim cele mai bune soluţii pentru proiectul dvs.

Viziune:

Sanco Grup srl va deveni un lider de piaţă în domeniul etichetărilor de tiraj mediu şi mic, prin adoptarea unor soluţii de business profesionale, inovative şi de calitate atât pentru aplicaţii de birou cât şi industriale.

Strategie:

Furnizarea de servicii personalizate, informaţii despre produse şi experienţă în industrie în scopul îmbunătăţirii afacerilor partenerilor şi furnizorilor noştri.

Ne propunem să ne respectăm misiunea prin etică, promptitudine, hotărâre şi practicarea unor metode de lucru profesionale. Fiecare membru al echipei noastre împărtăşeşte acelaşi set de valori şi este un participant activ la dezvoltarea companiei şi a afacerii Dumneavoastră.
Investiţi-ne cu încrederea Dumneavoastră şi nu veţi fi dezamăgiţi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s