Posted in aparat de etichetat dymo, dymo

Un birou bine organizat si sigur cu aparatele de etichetare Dymo

Ai propriul tau birou sau lucrezi intr-unul? Atunci trebuie sa stii ca organizarea acestuia se poate face mai usor si mai rapid ca niciodata. Un birou foarte bine organizat inseamna mai multa eficienta in munca ta, inseamna o viziune clara asupra lucrurilor. Daca nu reusesti sa iti organizezi biroul asa cum ti-ai dori, poate iti lipsesc unele lucruri cu ajutorul carora sa faci treaba cel mai bine. Sigur te-ai gandit ca un aparat de etichetat ar fi o solutie buna, dar poate inca nu te-ai hotarat ce sa alegi. Aparatele de etichetare Dymo iti pot oferi acea experienta de etichetare care sa te faca sa te concentrezi mai mult asupra organizarii efective decat sa stai sa iti dai seama cum sa faci design-ul pentru fiecare eticheta.

Citeste despre cele trei etape ale organizarii biroului, sfaturi oferite de specialisti Dymo!

Poti eticheta urmatoarele lucruri din birou pentru a-ti usura job-ul, ba chiar mai mult, pentru a-ti face munca mult mai placuta si mai eficienta:

Bibliorafturile, dosarele, cutiile cu documente sau diversele accesorii de birotica

Cu siguranta ai facut deja primul pas spre organizare, utilizand dosare si eventual cutii pentru stocarea si sortarea documentelor importante cu care lucrezi. Daca nu faci asta, vei avea tot timpul probleme cu dosare sau lucruri pe care nu le gasesti exact cand ai mai mare nevoie de ele. Etichetand dosarele si cutiile, vei sti de fiecare data in ce dosar sau cutie este ceea ce iti trebuie. Nu va mai trebui sa imprumuti de la colegi capsatoare, pixuri, coli de hartie sau alte lucruri din birou.

sertar birou cu dosare etichetate

Prizele, cablurile si aparatura de birou

In orice birou exista prize, intrerupatoare, cabluri si aparatura electronica, cum ar fi rutere, imprimante, servere si multe altele. Etichetarea prizelor si intrerupatoarelor este o masura de siguranta. Folosind aparate de etichetare Dymo, vei sti fiecare dintre acestea la ce serveste si ce tensiune poate furniza. Iar problema cablurilor o stim cu totii, cand sunt prea multe, cu greu putem sa ne dam seama care la ce serveste, iar daca sunt si putin incalcite, pierdem timp pretios incercand imposibilul. Vrei sa previi astfel de situatii? Eticheteaza fiecare cablu si atribuie-i o denumire si eventual o culoare, cu aparatele de etichetare Dymo!

Etichetarea rafturilor si inventarierea obiectelor

Daca ai obiecte de inventar, prin etichetare le organizezi cel mai bine. Ai facut pana acum inventarul fara sa folosesti o imprimanta de etichete? Cu siguranta ti-a fost mai greu. Iar rafturile, mai ales daca ai multe, te poti asigura ca nimeni din birou nu le va putea incurca, etichetandu-le.

Odata ce folosesti aparate de etichetare Dymo pentru toate lucrurile mentionate mai sus, cu siguranta nu vei vrea sa te intorci la metodele clasice de organizare a biroului deoarece folosirea unui aparat de etichetat Dymo este intuitiva, usoara si rapida. Vei putea avea un birou organizat tot timpul, iti vei mari productivitatea si te vei simti mult mai in siguranta sa folosesti orice aparat de birou. Apeleaza la solutiile de etichetare de la Sanco, noi te ajutam sa etichetezi lucruri, nu oameni!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s