Posted in Uncategorized

De Black Friday ai aparate de etichetat la jumatate de pret!

bf-landing-skw

La Sanco Grup acest weekend e special: e Black Friday 2017 si ai reduceri de 50% la aparatele de etichetat. Acum ai sansa unica de a cumpara un aparat de etichetat sau chiar mai multe la jumatate de pret incepand de vineri 24 noiembrie si pana duminica 26 noiembrie, inclusiv. Reducerea se aplica la toate aparatele de etichetat din portofoliul Sanco in afara de cele din gama LabelWriter si de Dymo Omega.

 

Aceste reduceri au fost create special pentru tine ca sa profiti in acest weekend de ofertele unice si nu vrem sa le ratezi sub nicio forma. De aceea te anuntam chiar acum de oferte ca sa fii pregatit. Tot ce trebuie sa faci ca sa profiti de aceste reduceri unice este sa fii pe faza si sa accesezi pagina de promotii in perioada mentionata mai sus si vei descoperi ofertele de Black Friday.

 

Printre produsele aflate la promotie se afla unele dintre cele mai bune solutii de etichetare, cum ar fi aparatele de etichetat Dymo Rhino 5200, Dymo LabelManager 160P, Dymo LabelManager 280P si Dymo MobileLabeler. Dymo Rhino 5200 e arhicunoscut pentru etichetarea de tip industrial, cu ajutorul caruia etichetezi foarte bine si cand esti pe teren – o solutie portabila de etichetare industriala. Aparatele din gama MobileLabeler sunt perfecte pentru etichetarea profesionala, deci sunt de mare ajutor la birou si nu numai. Cand ai nevoie de cel mai mare grad de portabilitate si eleganta in etichetare atunci alegi solutia Dymo MobileLabeler care te ajuta sa etichetezi direct de pe telefonul mobil.

 

Toate aceste produse sunt la jumatate de pret, alaturi de alte aparate de etichetat din portofoliul Sanco Grup, doar cu ocazia Black Friday. Asa ca, daca iti doresti o solutie industriala sau profesionala de etichetare, acum e momentul sa faci achizitia dorita.

 

Ai nevoie acum de o solutie de etichetare pe care sa te poti baza, la un pret excelent? E weekend cu super reduceri la Sanco, e Black Friday si iti poti cumpara produsul dorit la cel mai bun pret. Acum e momentul potrivit, fii pe faza si profita intre 24 noiembrie si 26 noiembrie! Stocul de produse e limitat, deci profita de la primele ore de reduceri! Oferta e valabila in limita stocului disponibil.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s