Posted in Uncategorized

Cateva idei de etichetare cu aparatele de uz casnic

Print

Aparatele de etichetat pentru uz casnic sunt menite sa iti usureze viata, pentru ca te ajuta sa te organizezi mai bine nu doar in casa, ci si in biroul personal sau chiar la serviciu. Poti folosi diverse modele de aparate de etichetat pentru uz casnic sau pentru birou, pentru etichetarea diverselor lucruri din gospodarie sau din birou, pentru a avea totul mai bine organizat si a lucra mai eficient. In acest articol iti prezentam cateva idei pentru ce sa etichetezi si cum sa faci asta cel mai bine.

 

Modelele de interes sunt imprimantele de etichete DYMO Omega si DYMO LetraTag 100H, cu care se pot eticheta diverse lucruri chiar din confortul casei, dar mai exista si alte modele. Sa vedem de ce este capabila fiecare dintre aceste doua imprimante de etichete si apoi vom prezenta cateva idei de etichetare cu ajutorul lor:

 

DYMO  Omega – este cea mai confortabila si cea mai usor de folosit imprimanta de etichete pentru etichetarea uzuala. Confortul este adus de manerul ergonomic cu priza moale.

 

DYMO Letratag 100H – acesta e un aparat de etichetat electronic, cu afisaj si este mai complex decat DYMO Omega. Afisajul permite vizualizarea etichetelor inainte de tiparire.

 

Organizeaza-ti camara

 

Inainte de venirea iernii, toate gospodinele isi doresc sa pregateasca borcane cu muraturi cat mai diverse si apoi sa le depoziteze corespunzator. Daca vrei sa iti poti aranja borcanele cu muraturi asa incat sa gasesti intotdeauna exact ce cauti, trebuie sa le etichetezi. Aplici cate o eticheta pe fiecare borcan cu continutul acestuia si apoi asezi borcanele pe categorii.

 

Condimentele din bucatarie

 

Ai multe tipuri de condimente, dar de fiecare data cand ai nevoie de un anumit tip de condiment, iti este greu sa faci diferenta intre ele? Pune fiecare tip de condiment intr-un borcan transparent si aplica o eticheta pe fiecare borcan cu numele condimentului.

 

Organizarea documentelor

 

Indiferent ca e vorba de biroul personal de acasa, sau de biroul de la locul de munca, organizarea acestuia este esentiala pentru a lucra mai eficient. Aplicarea etichetelor pe fiecare dosar cu documente te ajuta sa iti gasesti mai usor documentele atunci cand ai mai mare nevoie de ele.

 

Hainutele copiilor

 

Parintii care au mai multi copii pot folosi aparatele de etichetat pentru a aplica etichete in interiorul hainutelor cu numele fiecarui copil, astfel ca cei mici vor sti fiecare a cui e haina pe care o gasesc in dulap. Cel mai bine ar fi sa aplici etichetele in partea din spate sus, adica exact unde sunt si etichetele hainelor in mod normal.

 

Sertarele cu tacamuri

 

Ai multe tacamuri si vrei ca toti din familia ta sa le recunoasca imediat si sa le gaseasca mai usor? Aplica etichete pe interiorul fiecarui mic locas din sertar in care ai depozitat linguri, furculite, cutite si asa mai departe.

 

Pentru toate ideile de mai sus se pot folosi etichete pe baza de plastic, care rezista la agentii exteriori, cum sunt de exemplu umiditatea, aburii sau mucegaiul. Indiferent care dintre cele doua aparate de etichetat le alegi, iti vor fi de folos. Spor la etichetat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s