Posted in APARATE DE ETICHETAT SI ETICHETE INDUSTRIALE DYMO XTL, Uncategorized

Incearca gratuit aparatul pentru etichetare industriala Dymo XTL 500

 

Dymo XTL 500 este primul aparat de etichetat industrial portabil cu tehnologie touch-screen ce permite crearea si previzualizarea in timp real a etichetelor industriale pentru cabluri, tevi, fire, etc.. Dispozitivul Dymo XTL 500 este mai exact o imprimanta pentru etichete industriale portabila, cu un design foarte atractiv si care este foarte usor de folosit. Compania Dymo este in acest moment un lider pe piata internationala de aparate de etichetat.

Acum poti sa achizitionezi un kit complet pentru etichetarea industriala, ce include o servieta pentru transport, imprimanta XTL 500, cablu de alimentare, baterie, snur sau curea pentru transport, un ghid de utilizare si benzi de etichetare industriale. Aparatul are ecran de tip touch-screen, tastatura qwerty si poate folosi benzi de etichete industriale cu latime de banda de pana la 54 de milimetri. Aceste etichete sunt rezistente, din material laminat si permit printarea in mod continuu.

 

aparat-etichetare-dymo-xtl-500-kit-cu-servieta-max-54-mm-tastatura-qwerty-2757

Aparatul XTL 500 are o multime de sabloane predefinite pentru a usura munca de etichetare si a te ajuta ca etichetele create sa arate exact asa cum iti doresti, pentru ca poti vedea varianta finala a lor inainte de printare. Dispozitivul se poate conecta usor la calculator sau laptop, avand port USB, iar software-ul ce vine cu aparatul este capabil de a importa date chiar din Microsoft Excel.

Daca esti printre cei care au nevoie de un astfel de aparat de etichetare in Bucuresti, te vei bucura cu siguranta de caracteristicile pe care acesta le ofera. Aparatul Dymo XTL 500 elimina din start frustrarile care are putea aparea in cazul folosirii unor aparate cu functii complicate, care iti iau mult timp si iti pun rabdarea la incercare. Chiar si cele mai complexe modele de etichete devin usor de creat daca folosesti acest aparat.

Exista si varianta Dymo XTL 300, care este disponibila tot sub forma de kit, insa foloseste benzi de etichete industriale cu latime de banda de pana la 24 de milimetri.

Esti din Bucuresti si vrei sa ai sansa sa testezi acest produs? Afla cum poti sa testezi aparatul de etichetare industriala Dymo XTL 500 in mod gratuit! Trebuie doar sa iti introduci adresa de email pentru a beneficia de testare. Kitul vine cu accesorii standard, insa ai oportunitatea de a achizitiona accesorii de calitate superioara de pe site-ul nostru.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s