Posted in Uncategorized

Promotia care nu trebuie ratata

Daca esti familiarizat cu oferta de produse din gama Sanco Grup cu siguranta cunosti si ai folosit aparatele noastre de etichetat si benzile de plastic. Stii ca acestea te-au ajutat de fiecare data cand ai avut nevoie, atat ca uz personal cat si in industria in care activezi. Preturile sunt foarte bune insa se pare ca primavara vine cu un cadou special pentru tine.

aparat-etichetat-letratag-dymo_100_h_imprimanta_etichete

Cum ar fi daca unele dintre cele mai folosite aparate ar fi acum disponibile intr-un pachet promotional, la un pret foarte bun? Afla ca avem la Sanco Grup oferta cu un astfel de pachet promotional – un aparat de etichetat DYMO LetraTag 100H + 20 Benzi DYMO LetraTag plastic, albe, 12 mm x 4 m.

Impreuna achizitionate astfel, ai sansa sa beneficiezi deo super oferta pentru luna martie si o reducere considerabila. 

Achizitionand acest pachet salvezi o suma de bani pe care o poti folosi in alte scopuri. Stim ca e bine sa facem cat de des economii, pentru a ne asigura ca ne impartim castigurile financiare rational. De ce sa nu le achizitionezi la pachet si sa profiti de ceea ce fac acestea pentru tine? Eticheteaza cu aparatul nostru profesional  DYMO Letra Tag 100H si cu benzile primite tot ceea ce ai nevoie. Etichetele sunt mereu de mare folos in industrie, stim si recunoastem mai usor produsuls au obiectul de care avem nevoie. Le putem personaliza, putem alege fonturi, culori si simboluri.

Fericitii posesori ale acestor aparate le achizitioneaza mereu de la Sanco Grup. Este foarte important ca aceasta aparatura sa fie de calitate, iar astfel trebuie sa apelezi mereu la producatori de incredere. Dymo si Rapid sunt doar doua dintre aceste branduri care fac ca lucrurile sa fie posibile si sa se intample prin Sanco Grup. Noi ti le oferim astfel tie prin posibilitatea de a le comanda online. Vezi toate ofertele de la noi de pe site. Poate ai nevoie si de un pistol de lipit, un card scan sau un cantar industrial. Toate aceste produse vin foarte la indemana in orice industrie si in orice domeniu, nu neaparat al constructiilor. Ajuta-te de aceste produse pentru a-ti face munca mai usoara si mai distractiva!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s