Posted in feonuri industriale

Feonuri industriale de calitate

Un pistol cu aer cald reprezinta practic un feon. Aceste feonuri industriale se folosesc mai degraba in industrie, in domenii specializate, de catre oameni priceputi si a caror munca implica folosirea unui astfel de aparat. Dar ce face un astfel de pistol cu aer cald? Ei bine acesta este ideal pentru toate tipurile de aplicatii: indeparteaza vopseaua, formeaza profilele PVC, lipeste, dezgheata, usca, plastifiaza si multe altele. Este si foarte usor de utilizat.

Alte caracteristici care il descriu sunt: protectia la supra-incalzire, treapta de aer rece, centrul de greutate bine pozitionat pentru un echilibru perfect, doua trepte (una de temepratura, alta de aer) si un maner ergonomic anti-alunecare.

Ca si caracteristici tehnice avem: o putere a motorului de 2000W, tensiune de alimentare 220 V/50 Hz, temperatura de 45/550 grade, un debit de aer de 500l/minut, carcasa din plastic durabil, dimensiuni de 250x90x280 mm, si o greutate usoara de 1.11 kg. Foarte usor si practic.

Ce contine un kit al acestui pistol? Este livrat pur si simplu ca atare? Bineinteles ca nu. In trusa regasiti si 4 razuitoare cu forme diferite pentru indepartarea vopselei, 4 duze interschimbabile (de reducere, reflexie, pentru protejarea sticlei, cu gura larga), pistolul de aer cald propriu-zis Accelerator 2000, maner pentru razuitoare, cutie din plastic pentru transport sau depozitare.

Asadar, merita. Fie ca muncesti in industrii de acest gen, fie ca esti angajator iar muncitorii tai au nevoie de aparatura performanta, sau fie ca pur si simplu iti doresti un astfel de feon pentru uz personal, de la Sanco Grup il poti achizitiona la un pret foarte bun. Intreg kitul.

Un astfel de produs trebuie sa fie nelipsit in munca de industrie. Cu siguranta cunosti momentele frustrante cand ai nevoie de unul si trebuie sa imprumuti sau sa improvizezi. Toate astea inceteaza daca ti-l achizitionezi acum. Nu este deloc scump pentru ceea ce face, pentru calitatea pe care o ofera si pentru caracteristicile sale tehnice.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s