Posted in afacere in domeniul etichetarii

Idee de afacere in domeniul vanzarii solutiilor de etichetare!

In acest articol ne propunem sa va dam o idee de afacere care nu implica foarte multe costuri dar care va poate ajuta, in timp,  sa va mariti considerabil veniturile.

Sanco Grup este in cautare de colabolatori deschisi si motivati care sa isi doreasca sa dezvolte propria afacere de success in domeniul vanzarii solutiilor de etichetare, fie ca este vorba despre sectorul industrial (aparate de etichetat si etichete industriale), profesional sau personal (uz gospodaresc).

De ce aparate de etichetat si etichete?

Simplu, in orice domeniu este necesara folosirea etichetelor iar in unele cazuri obligatorie.

Sa luam ca exemplu industria telecomunicatiilor: la instalarile din telecomunicatii, etichetarea clara si de durata este vitala si reglementata prin lege. Multe companii care activeaza in acest domeniu folosesc de multi ani sistemele de etichetare industriale DYMO (imprimante etichete si etichete originale).

Daca ne gandim la sistemele de etichetare profesionale, Dymo ofera o gama larga de aparate de etichetat si etichete special concepute pentru a putea fi folosite de catre utilizatori precum: depozite, fabrici, cabinete medicale, laboratoare, spitale, magazine, restaurante, companii multinationale (cladiri de birouri), televiziuni prin cablu, iinternet, telefonie firma, retele calculatoare, sisteme de supraveghere si alarma, etc.

Cu ce trebuie sa incepeti?

 

Daca v-ati hotarat sa demarati o afacere in domeniul vanzarii solutiilor de etichetare, atunci trebuie sa stiti ca nu este obligatoriu sa aveti un magazin de desfacere. Acest business poate merge foarte bine daca investiti intr-un website si implicit in promovarea acestuia. Nu este necesar, in prima faza, sa platiti chirii pentru un spatiu de desfacere sau pentru un depozit in care sa tineti un stoc mare de produse. Puteti face acest lucru in momentul in care afacerea dumneavoastra creste.

Cine va poate oferi consultanta de specialitate si ajutor gratuit?

 

Cu o experianta de 11 ani in acest domeniu, echipa Sanco Grup va ofera consultanta de specialitate de care aveti nevoie in mod GRATUIT.

Sistemele de etichetare Dymo sunt deja cunoscute si apreciate la nivel mondial asa ca se vand usor datorita faptului ca sunt cele mai competitive de pe piata in ceea ce priveste raportul calitate-pret.

Mai mult decat sfaturi, Sanco Grup va poate oferi si preturi speciale de achizitie la aparatele de etichetat (imprimante etichete) si la etichete originale, sporindu-va astfel considerabil veniturile. Cu cat va implicati mai mult si cu cat va folositi mai bine cunostintele si abilitatile de vanzator cu atat puteti castiga repede mai multi bani.

Specialistii Sanco Grup sunt gata sa va puna la dispozitie informatiile necesare pentru a incepe o afacere de succes sau pentru a va extinde afacerea pe care o aveti deja.

Abonati-va la postarile blogului si astfel veti putea fi la curent cu toate informatiile privind modurile de utilizare si beneficiile aparatelor de etichetat si etichetelor Dymo.

 

Pentru informatii suplimentare si pentru consultanta de specialitate contactati-ne:

 

Sanco Grup srl

Str. Sergent Bonea Marin nr. 23, sector 3, cod 032078, Bucuresti, Sector 3

Telefon: 0752.645.010

Email: office@sancogrup.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s