Posted in aparat de etichetat de uz casnic

Beneficiile etichetarii cu DYMO pentru uz personal

La Sanco Grup aveti acum un pachet promotional DYMO disponibil, compus din 3 produse: un aparat de etichetat DYMO LetraTag 100H, o banda DYMO LetraTag plastic, alba, 12mm x 4m si o banda DYMO LetraTag hartie, alba, 12mm x 4m. Cu ajutorul aparatului si cu benzile de hartie si de plastic puteti eticheta produse pentru uz personal, in confortul caminului dumneavoastra.

dymo letra tag 100H
DATI CLICK PE POZA PENTRU A VEDEA APARATE DE ETICHETAT IEFTINE, PRACTICE SI FOARTE UTILE

La ce ajuta etichetarea cu DYMO?

  • Fiind un aparat de etichetat electronic, DYMO LetraTag 100H are un afisaj grafic mare ce va permite sa vizualizati eticheta inainte de tiparire. Aceste etichete sunt tiparite termic, astfel ca nu se foloseste cerneala care in timp se poate estompa iar scrisul se poate pata, ceea ce face ca eticheta sa nu mai poata fi citita.
  • Etichetele de pe banda de plastic se pot folosi in siguranta in exterior deoarece sunt rezistente si imune la schimbarile climaterice. Factori precum umiditatea, igrasia, aburii sau ploaia nu vor distruge in nici un fel eticheta. Banda de hartie este pentru etichetarea in interior.
  • Un alt avantaj al acestui aparat care apartine pachetului promotional este tiparirea pe un rand sau doua cu etichete care pot fi personalizate cu ajutorul celor 5 dimensiuni de text, 7 fonturi, 8 casete de incadrare si peste 100 de simboluri. Daca doriti un text care poate fi observat de la distanta, puteti alege o dimensiune mai mare a textului. De asemenea, daca doriti sa adaugati un simbol precum semnul dolar ($) sau diez (#), le puteti folosi datorita functiei de personalizare. Pe langa aceste functii, puteti insera si data, ziua, anul.
  • Aparatul functioneaza cu 4 baterii AA, dar acestea nu sunt incluse. Aparatul mai poate functiona si cu adaptor de curent. Cu acest aparat beneficiati de functia de economisire a energiei deoarece aparatul se inchide automat dupa 2 minute de inactivitate.

Destul de interesant, nu? Un aparat care economiseste energie, foloseste imprimarea termica si contine functii de imprimare inteligenta precum simboluri si diferite fonturi vine acum la pachet cu doua tipuri de benzi albe de hartie si de plastic pentru a va facilita etichetarea in orice spatiu, atat interior cat si exterior. Calitatea DYMO este aleasa atat de detinatorii unor mici afaceri, industrii cat si de alti oameni care au nevoie de acest produs pentru uz personal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s