Posted in aparat de etichetat, aparat de etichetat de birou, aparat de etichetat de uz casnic, cartea getting things done, david allen, dymo, eficientizare, getting things done, gtd, metoda gtd, organizarea frigiderului, Sistemul de organizare GTD (Getting things done), sistemul GTD

Ati auzit despre GTD (Getting things done)

Daca nu ati auzit, va povestim noi…

GTD este este un sistem de management al productivitatii personale elaborat de catre americanul David Allen si prezentat pe larg de catre acesta in cartea cu acelasi nume (Getting Things Done).

GTD reprezinta o metoda puternica de time management, de a gestiona angajamentele, informatiile si comunicarea.

Pe scurt, metoda GTD se bazeaza pe ideea de a muta dorintele, planurile si sarcinile pe care le avem, din sfera mentalului, in planulul fizic prin impartirea acestora in actiuni mici,realizabile care pot fi puse imediat in practica. Avantajul principal al metodei GTD este ca ne invata sa ne creem un sistem propriu de actiune in momentul in care dorim sa ne realizam un vis, sa ne indeplinim o sarcina sau pur si simplu sa ne organizam viata pentru a deveni eficienti. Implementarea, punerea in practica a acestui sistem ne ajuta sa ne eliberam mintea de orice gand care ne distrage atentia si ne deturneaza din drumul nostru spre realizarea visului.

David Allen, autorul cartii GTD prezinta, ca primi pasi in demararea procesului de organizare, achizitionarea unui fiset pentru dosare si a unui aparat de etichetat versatil si usor de folosit, acestea doua fiind indispensabile in momentul in care incepem sa punem in practica sistemul GTD. Dupa ce aceste doua achizitii au fost facute, incepe implementarea propriu-zisa a sistemului GTD, care este explicat pas cu pas in carte.

Noi ne vom opri aici cu descrierea sistemului GTD pentru a nu distorsiona in nici un fel informatia si va vom lasa sa va documentati singuri direct de la sursa. Accesand link-ul de mai jos puteti citi cartea “Getting Things Done” (in limba engleza).

“Getting Things Done – The Art Of Stress Free Productivity” – by David Allen

Schema sistemului de organizare GTD
Schema sistemului de organizare GTD

Din pacate nu am gasit varianta in limba romana a cartii in format pdf dar v-o puteti comanda aici:

“Cum sa duceti lucrurile la bun sfarsit. Arta productivitatii fara stres” – de David Allen

In conditiile in care v-ati familiarizat deja cu GTD si sunteti pe punctul de a incepe implementarea sistemului, inseamna ca sunteti in situatia in care trebuie sa va alegeti un aparat de etichetat potrivit nevoilor voastre.

Mai jos va oferim cateva sugestii de aparate de etichetat de la Dymo, care, dupa parerea noastra, sunt ideale pentru orice fel de sarcina de etichetare impusa de GTD.

Aparatele de etichetat Dymo sunt usor de folosit, versatile si nu in ultimul rand accesibile pentru orice buzunar.

Pentru a achizitiona unul sau mai multe aparate accesati link-urile din pozele de mai jos sau din denumirea aparatului.

 Dymo LabelManager 280P

dymo-labelmanager-280

Aparatele de etichetat DYMO LabelManager au caracteristici inspirate de nevoile consumatorilor:: ecran cu previzualizare inaintea tiparirii, interfete usor de utilizat, taste pentru acces rapid si multe altele. 

DYMO LabelWriter 450

dymo-labelwriter-450

DYMO LabelWriter 450 DUO

aparat de etichetat Dymo Label Writer

.DYMO LabelWriter 450 Twin Turbo

Aparat de etichetat de birou de la Dymo

Aparatele de etichetat LabelWriter permit obtinerea cu usurinta a unor rezultate deosebite. Tehnologia de tiparire termica elimina definitv costul cernelii sau al tonerului si complicatiile colilor cu etichete. 

 DYMO Omega

aparat de etichetat de uz casnic

DYMO LetraTag 100H

aparat de etichetat de uz casnic

PENTRU MAI MULTE DETALII CU PRIVIRE LA APARATELE DE ETICHETAT SAU CONSUMABILELE DYMO ACCESATI SITE-UL:

WWW.SANCOGRUP.RO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s