Posted in cardscan, gestionarea contactelor, Soluţii

Gestionarea contactelor

Ieri vă propuneam pe pagina de facebook o soluţie pentru gestionarea contactelor: CardScan.  Astăzi vă explicăm exact cum vă poate fi de folos şi vă arătăm cum funcţionează.

cardscan2

Cu sistemul de gestionare a contactelor CardScan, obţinerea datelor de contact se reduce la scanarea unei cărţi de vizită – sau la glisarea şi plasarea textului din mesaje e-mail, pagini web şi alte documente online. Tehnologia premiată CardScan introduce datele în câmpurile corecte ale unui fişier digital de contact. Construiţi o reţea nepreţuită de contacte de afaceri fără a scrie un singur cuvânt. Utilizaţi software-ul CardScan de gestionare a contactelor, integrat în sistem, pentru a clasifica şi găsi rapid contactele, pentru a genera corespondenţă sau mesaje de email în masă.

Obţineţi, organizaţi şi gestionaţi contactele mai rapid ca oricând. 

Transformaţi contactele în oportunităţi! Este suficient să scanaţi cărţile de vizită şi software-ul CardScan introduce automat datele în câmpurile corespunzătoare pentru a crea o agendă digitală indispensabilă.

Pe scurt, despre CardScan Exevutive:

  • Scanaţi datele de contact direct de pe cărţile de vizită sau glisaţi datele de contact din email-uri, pagini web şi documente.
  • Noul program auxiliar pentru Microsoft Outlook  – Scanaţi cărţile de vizită direct în fişierul de contacte Outlook (numai Windows).
  • Noua funcţie de Salvare ca… – Salvaţi orice fişier CardScan în format .csv (registru) sau .vcf (VCard).
  • Editaţi, sortaţi, căutaţi, clasificaţi şi eliminaţi dublurile contactelor mai rapid şi mai uşor ca oricând.
  • Generaţi o hartă pentru adresa oricărui contact cu un singur clic.
  • Tipăriţi etichete pentru contacte cu un singur click, cu ajutorul aparatului de etichetat DYMO LabelWriter 400 gama LabelWriter 450 (comercializată separat).
  • Sincronizaţi imediat cu Outlook, Outlook Express, Palm, Windows Mobile, Windows Contacts, Act! Standard si Premium pentru grupuri de lucru şi Lotus Notes (Windows).

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s