Posted in aplicatii dymo, organizati-va casa, Soluţii pentru casă, unde puteti folosi dymo in gospodarie

Organizaţi-vă casa. Simplificaţi-vă viaţa.

Păstraţi ordinea şi curăţenia în fiecare cameră, dulap, bufet sau raft. Identificaţi cu claritate hainele, cărţile, uneltele şi orice alt obiect pe care puneţi preţ. Puneţi deoparte instrucţiunile, notele şi memento-urile în siguranţă, pentru a le putea consulta cu uşurinţă. Apoi bucuraţi-vă de timpul suplimentar – şi de liniştea sufletească – provenite din viaţa într-o casă ordonată şi bine organizată.

În gama LetraTag găsiţi instrumentele potrivite pentru etichetarea şi organizarea tuturor obiectelor dintr-o casă sau dintr-un birou: cutii de stocare, albume foto, jucării, CD-uri, rafturi, dosare, bibliorafturi, unelte de grădinărit, recipiente pentru mâncare, lădiţe de scule, ba chiar şi hăinuţele copiilor (doar tipărind, dezlipind şi trecând cu fierul de călcat peste etichetă).

Benzile DYMO LetraTag le găsiţi într-o varietate de culori şi materiale (etichete de hârtie, plastic, metalic sau iron-on, rezistente la rupere, durabile şi rezistente la apă).

Organizaţi orice spaţiu de depozitare în câteva minute – Etichetaţi rafturi, sertare, bufete, dulapuri – un loc pentru toate şi toate la locul lor.

Eliminaţi stresul din bucătărie – Identificaţi condimente şi alte ingrediente cu etichete din plastic care sunt uşor de citit şi de menţinut curate.

Etichetaţi-vă aparatele electronice – Etichetele metalice sunt excelente pentru accesorii, aparate electronice şi proiecte cu coduri de culori.


Marcaţi-vă bunurile cu numele dumneavoastră – Faceţi îmbrăcămintea mai uşor de identificat şi mai greu de pierdut cu etichete textile, care se pot spăla la maşină şi călca. Mai multe despre etichetele Iron-On găseşti în articolul dedicat.

Picture 024

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s