Posted in etichetare cabluri si fire, etichete industriale Dymo, etichete poliester permanent, polieser permanent, Soluţii

POLIESTER PERMANENT – PERMANENT PENTRU ORICE, DAR NU PENTRU CABLURI ŞI FIRE

O greşeală pe care o vedem puţin cam des: fire şi cabluri etichetate cu etichete din poliester permanent. Etichetele DYMO din poliester permanent au o suprafaţă foarte bine finisată care arată atât bine în patch panel-uri sau pe alte suprafeţe, încât instalatorii sunt foarte tentaţi să le folosească şi pe cabluri.

Problema e că etichetele din poliester permanent sunt concepute special pentru suprafeţe plane – acestea sunt concepute de fapt pentru a rămâne plate şi pentru a rezista curbării. În timp ce etichetele din poliester permanent vor rămâne lipite în panouri sau alte suprafeţe plane, ele pot fi o alegere greşită pentru cabluri şi fire (sau orice alte suprafeţe rotunde). De fapt, atunci când etichetaţi cabluri şi fire cu etichete din poliester permanent, întrebarea nu e dacă eticheta se va dezlipi, ci când se va dezlipi.

Etichetele din poliester permanent se dezlipesc de pe cabluri la câteva zile după ce au fost aplicate.

Pentru cabluri şi fire, etichetele din nylon flexibil sunt cea mai bună alegere. Ele sunt concepute pentru a rămâne pe orice suprafaţă rotunjită după ce au fost lipite – se lipesc puternic de cabluri şi fire şi nu se dezlipesc decât dacă doriţi dumneavoastră să le dezlipiţi.

Vezi gama completă de etichete industriale DYMO pentru cabluri şi fire.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s